Μετά την Τζούλια και τη Μαριάννα Ντούβλη, η Sirina Productions, ξαναχτυπά: Γύρισε τσόντα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Για διαβάστε τη συγκλονιστική πλοκή, όπως τη βρήκα από το επίσημο site της εταιρείας (κάνουμε έγκυρο ρεπορτάζ εμείς):

Σε ένα λεωφορείο της γραμμής «Θεσσαλονίκη – Αθήνα» δημιουργήθηκε πανικός στους επιβάτες του, όταν δυο παιχνιδιάρες φίλες επιβιβάστηκαν σε αυτό και έπειτα από λίγη ώρα ξεκίνησαν το ερωτικό τους παιχνίδι με τρεις άγνωστους άντρες. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ κάποια στιγμη ο οδηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο στην Εθνική Οδό, για να ζητήσει εξηγήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν το λεωφορείο να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του 3 ολόκληρες ώρες.

Βέβαια, οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που είναι άσχετοι από ποιοτικό σινεμά, ζητούν 4,5 εκατομμύρια ευρώ από Sirina productions, υποστηρίζοντας ότι υπέστησαν ηθική βλάβη.

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς υποστηριζόταν ότι τόσο οι επιβάτες, όσο και ο οδηγός δεν είχαν ιδέα για τα γυρίσματα που επρόκειτο να λάβουν χώρα μέσα στο λεωφορείο.

Πάντως, η εταιρία παραγωγής ροζ ταινιών από την πλευρά της υποστηρίζει ότι νοίκιασε το λεωφορείο, το οποίο την ώρα των γυρισμάτων δεν εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο. Από το cosmo.gr

Αντί να προωθήσουν αυτόν τον κολοσσό της 7ης τέχνης στο παρηκμασμένο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι το Νο 2 και Νο 3 (για να γίνει τριλογία σαν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών), κυνηγούν τη γνήσια καλλιτεχνική δημιουργία.

Άσε τη διαφήμιση. Τέρμα το ταξίδι δίπλα σε γιαγιάδες με κεφτεδάκια και σε μικρά που τσιρίζουν. Τώρα θα ταξιδεύουμε μαζί με τις ‘παιχνιδιάρες φίλες’. Ουρές στο ΚΤΕΛ για ένα εισιτήριο …

TheGrecian

Advertisements