Διαβάζουμε στο επίσημο site του Δήμου Ναυπλίου:

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με δημότες και συλλόγους του δήμου μας, με σκοπό την δημιουργία εθελοντικής ομάδας η οποία σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΔΟΠΠΑΤ θα προετοιμάσουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, ας προσέλθουν στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί.

Εγώ επειδή αγαπώ τον εθελοντισμό και ενδιαφέρομαι να βοηθήσω αλλά είμαι αλλεργικός στις συσκέψεις, θα κάνω τις προτάσεις μου ηλεκτρονικά:

1) Να ξαναστολιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το δέντρο της πλατείας Δικαστηρίου δίπλα στα ταξί και να προβληθεί στο εξωτερικό ώστε να πάρει επιτέλους το βραβείο για το ‘πιο χοντρό δέντρο της ευρώπης’ (αφού το πιο ψηλό που ήταν του Αβραμόπουλου το πήγαν στο Άργος)

2) Να επισπευσθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να εγκατασταθεί και πάλι το καρουσέλ, σήμα – κατατεθέν του χριστουγεννιάτικου Ναυπλίου. Βιεννέζικη εορταστική ατμόσφαιρα υπό τους ήχους της Βανδή και μόλις 2,5 ευρώ τη βόλτα (περσινή τιμή)

3) Να παίξει χριστουγεννιάτικα τραγούδια η φιλαρμονική του δήμου (black humour)

4) Να γίνει άμεσα επαφή με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και τον κο Λάτσιο για να διοργανωθεί εορταστικό Dancing on ice στο Ναύπλιο. Χώρος για Παγοδρόμιο υπάρχει (η Χαριλάου Τρικούπη) ενώ η παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου θα προσδώσει glamour και ερωτισμό.

5) Να στολιστούν οι ουρανομήκεις κολώνες της οδού Άργους. Αυτό θα είναι και εντυπωσιακό και πρακτικό (για να τις βλέπουν τα αεροπλάνα και να μην πέσουν πάνω τους)

Θα επανέλθω

TheGrecian

Advertisements