* Οδό Αγίας Άννης στο Ρέντη θυμίζει η Ασκληπιού το πρωί. Δεκάδες φορτηγά περνούν αφρενάριστα (αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από την τροχαία) δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο κέντρο της ρομαντικής μας πόλης. Το ανέκδοτο με τη Χαριλάου Τρικούπη έχει παλιώσει, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικό.

* Αντιθέτως υποτονική είναι η κίνηση στη Βασ. Κωνσταντίνου (Μεγάλο Δρόμο), πλην Παρασκευής – Σαββάτου. Τον περισσότερο κόσμο έχουν τα συμβολαιογραφεία του Περράκη και του Τόμπρα …

* Υπήρχαν κάνα δυο καφετέριες που δεν είχαν μπει στη λογική του βλαχοκυριλέ. Αν ξεκινήσουν και αυτές να κοτσάρουν ‘Reserved’ στα τραπέζια τους 9 η ώρα το βράδυ, καιρός να τους πούμε ένα ‘Γεια’. Επιλογές είναι αυτές.

* Μαύρη μαυρίλα στον Πανναυπλιακό μετά τις ήττες στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που είχε εντυπωσιάσει στα φιλικά έχασε δύο παιχνίδια από μετριότατους αντιπάλους, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά τι φταίει. Η κατάσταση μαζεύεται (ακόμη) αλλά καλό είναι το ξύπνημα να γίνει έγκαιρα και όχι όπως πέρσι.

* Πολύς κόσμος και πολλοί αθλητές στο ‘Palamidio’ πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο κλειστό του Ναυπλίου το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα το Σάββατο γινόταν πραγματικός χαμός από πιτσιρίκια που διαγωνίζονταν σε φόρμες του Kung fu και τους γονείς που τα καμάρωναν.

* Πολλά εγκαταλελειμένα σκυλιά ράτσας στο κέντρο του Ναυπλίου. Οικονομική κρίση ή απλά ανευθυνότητα;

TheGrecian

Advertisements