Μετά το άνοιγμα της 11ης Πύλης την 11 – 11 – 2011, δύο μέρες μετά, ένα ακόμη γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μπήκαμε στην εποχή της αποκάλυψης: Συμπληρώσαμε, αισίως, 1000 άρθρα.

1000 άρθρα – τομές στην Ελληνική κοινωνία που προσδιόρισαν εκ νέου την έννοια του αδέσμευτου, του μαχητικού blogging και αναδημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα sites του κόσμου.

Οι τρεις συντελεστές, διάσημοι ήδη στην ελληνική και διεθνή μπλογκόσφαιρα, είναι υποψήφιοι για σειρά βραβείων του ελληνικού WordPress:

Ο Grecian:

1) Για το Βραβείο Αθεράπευτης Εμμονής για τα 100 περίπου άρθρα του με κεντρικό θέμα ‘Όχι άλλοι Αθηναίοι’.

2) Για το Ειδικό βραβείο ερωτικής τέχνης για τα άρθρα του ‘Οδηγός καμακιού’, Τι να πάρω για του Αγίου Βαλεντίνου και 3 gadgets για να κατακτήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας και

3) Τιμητική διάκριση από την Διεθνή Εταιρεία Ερπετολογίας και Ερπετολαγνείας, για την προσφορά του στη διάδοση λεπτομερειών για τη ζωή και τις συνήθειες του πύθωνα των Λευκακίων.

Ο Conservatore

1) Για το Βραβείο Χασμουρητού της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της αϋπνίας για την τριλογία »Πιστοποιητικό πολεοδομικής νομιμότητας’ και το άρθρο ‘Νέες περιοχές στο κτηματολόγιο’

2) Για το Βραβείο πρόκλησης ομαδικής υστερίας για το άρθρο ‘Τι συμβαίνει με τον παιδικό σταθμό Ναυπλίου;‘ και

3) Για το Βραβείο φιλάθλου πνεύματος από το σωματείο ‘Αλέκος Θεοφιλόπουλος’ για το άρθρο του ‘Καφρίλα’ και την κριτική που άσκησε στη διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Zouperman

1) Για το Βραβείο Μultitasking, για την ικανότητά του να γράφει άρθρο, να δουλεύει στο excel και να παίζει φάρμα, ταυτόχρονα.

2) Για το  Βραβείο Καταστροφολογίας 2011 που απονέμεται από την ‘Ελληνική εταιρία υπέρ των Νεφελίμ’ για τα άρθρα του ‘Ο Τέταρτος καβαλάρης της αποκάλυψης’, Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 21 Μαϊου‘ και ‘Τι είδε στον ύπνο του ο πατέρας Μάξιμος

3) Το ‘ειδικό βραβείο της Ένωσης Καλλιτεχνικών Συντακτών Δήμητρα Γκουντούνα’ γιατί την ώρα που ο Grecian και ο Conservatore ασχολούνται με τον … Πανναυπλιακό, ο Zouperman κάνει κριτική στις παραστάσεις του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου και ενημερώνει τους αναγνώστες για τις διαλέξεις του Harvard.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε ένα χρόνο. Έχω ετοιμάσει ένα εκπληκτικά βαρετό κείμενο, γεμάτο κλισέ, με το οποίο θα ευχαριστούμε τους αναγνώστες και θα υποσχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι. Μείνετε συντονισμένοι, για να μην το χάσετε.

Just the three of us

Advertisements