Κάποιοι λένε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι προϊόν συμβιβασμών των παλαιοκομματικών κατεστημένων. Άλλοι, ότι δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση. Πολλοί πιστεύουν πως έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα λόγω της μικρής διάρκειάς της.

ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Αυτά, κύριοι, δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα. Οι πραγματικοί λόγοι που η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη είναι οι εξής:

1) Ο Παπαδήμος είναι ο 11-11-11, ένα θηρίο της κόλασης που τρώει συντάξεις για πρωινό και βασανίζει υπαλλήλους στα μπουντρούμια του Μεγάρου Μαξίμου. Ιδού και η φωτογραφία που το αποδεικνύει.

Αρκεί και μόνο ματιά στην εικόνα του νέου πρωθυπουργού, για να αποκαλυφθεί η «Συνομωσία των Άσσων». Διότι είναι ξεκάθαρο πως έχει τοποθετηθεί σκόπιμα ανάμεσα σε τρία «11», για να περάσει τα υποσυνείδητα μηνύματα της Νέας Τάξης που εκπροσωπεί.

Δεν τα λέω εγώ αυτά. Στο protagon.gr τα διάβασα που είναι site σοβαρό.

Αν δεν πειστήκατε, συνεχίστε:

2) Το Νο 2 της κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, δεν είναι ο ευτραφής, κουστουμάτος συνταγματολόγος που θέλει να παρουσιάζεται. Είναι ένας σκληρός χεβιμεταλάς και αν παίξεις ανάποδα τις δηλώσεις του θα ακούσεις σατανιστικά μηνύματα. Τα βράδια φεύγει από το Υπ. Οικονομικών, βάζει περούκα και κάνει πρόβες με τους Grim Reaper:

3) Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες (κακώς), ΤΩΡΑ θα πειστείτε. Όλα τα παραπάνω συμπίπτουν απόλυτα με τις προφητείες. Όχι των Μάγια. Ούτε του Αγίου Μαλαχία και του Νοστράδαμου. Αλλά της μόνης που είχε προειδοποιήσει έγκαιρα:

Της Ελένης Λουκά.

Μόνο το palamidi.gr έχει το θάρρος να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που ενοχλούν πολλούς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μάς πειράξει. Γιατί δεν εξαρτώμαστε από ξένα κέντρα αποφάσεων, ούτε από συμφέροντα. Η δύναμη η δικιά μας είστε εσείς.

Και θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε συνωμοσίες, μέχρι να καθαρίσει αυτός ο τόπος. Να καθαρίσει από ανθρώπους σαν κι αυτή που υποστήριζε ότι ήταν έγκυος από το Νίκο Μουτσινά για να τον τυλίξει ή σαν τους ανάλγητους δανειστές που βγάζουν στο σφυρί τη βίλλα της Δ. Λιάνη.

Για αυτό μείνετε συντονισμένοι. Οι αποκαλύψεις των επομένων ημερών θα είναι συγκλονιστικές.

TheGrecian

Advertisements