* Κάποιοι φίλοι μού λένε πως αυτός ο τίτλος είναι οξύμωρος. Δεν υπάρχουν δα και τόσα φρέσκα νέα στη μικρή μας πόλη. Αυτό είναι αλήθεια. Πόσο δε μάλιστα από τη στιγμή που δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Οπότε ‘τα νέα’ δεν είναι πάρα ό,τι ακούμε κι εμείς γύρω – γύρω. Βέβαια δεν λείπουν οι μεγάλες ειδησεογραφικές μας επιτυχίες, όπως για παράδειγμα τότε που είπαμε ότι έπιασαν τον πύθωνα των Λευκακίων, ενώ αυτός συνέχιζε να κόβει βόλτες και να καταπίνει σκυλιά.

* Προβληματισμός υπάρχει στον Πανναυπλιακό για την ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Ένωση Άσπρα Σπίτια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έγινε καμιά καταστροφή και οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν τώρα το εντός έδρας ματς με τον Πόρο την Κυριακή. Μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε.

* Είδα μία – δύο αναζητήσεις στο Google σήμερα για διακοπή των εργασιών της Αθωνικής Τεχνικής στον ‘Κύκνο’. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα ή φημολογία. Ελπίζω – για πολλούς λόγους – να μην ισχύει.

* Δεν μπορεί η Τροχαία Ναυπλίου να ελέγξει λίγο την Ασκληπιού και την Αγίου Αδριανού; Είναι καθημερινό το φαινόμενο οχημάτων βαρέου τύπου  να περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα εν μέσω κατοικημένων περιοχών. Πρέπει να θρηνήσουμε κάνα παιδάκι για να ευαισθητοποιηθούμε;

* Είχα πει εξαρχής ότι η ιστοσελίδα του δήμου Ναυπλίου μου φαίνεται αρκετά καλή. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ανανεώνεται συχνότερα, αλλιώς δεν θα αργήσει να γίνει μία ακόμη από τις σελίδες που ‘υπάρχουν και δεν υπάρχουν’. Ο αντιδήμαρχος Κωστούρος που ασχολείται με αυτό, είναι αντίθετος στη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και πρέπει να το δει.

TheGrecian

Advertisements