Όχι φίλες και φίλοι, το τέλος του κόσμου δεν είναι στις 11/11/2011 που λένε οι αριθμολάγνοι, ούτε στις 23/12/2012 που ισχυρίζονται οι μελετητές των Μάγια. Είναι αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου του 2011!

Αυτή τη μέρα έχει επιλέξει η ομάδα των Anonymous, των παγκοσμίως γνωστών hackers, για να εξαπολύσει την επίθεση της στους servers του Facebook. Γιατί; Γιατί- σύμφωνα με τους Anonymous τουλάχιστον-το Facebook πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Πανικός έχει καταλάβει όλον  τον ιντερνετικό-και όχι μόνο- κόσμο! Ποια χρεοκοπία της Ελλάδας και άλλα τέτοια επουσιώδη! Facebook is in great danger! Ήδη ο Zouperman τελεί υπό στενή ψυχολογική παρακολούθηση και υποστήριξη, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην επερχόμενη καταστροφή με τις λιγότερες δυνατές, ανήκεστες βλάβες! Όλοι βέβαια ευχόμαστε οι τιτάνιες προσπάθειες που κατάβαλε στη Silicon Valley να έπιασαν τόπο και ν’αποφευχθεί-έστω και την τελευταία στιγμή-αυτή η παγκόσμια κρίση, με τις απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του ανθρωπίνου γένους!

Αναρτήστε τα post που έχετε σε εκρεμμότητα, κάντε update στο profil σας, κάντε add φίλους που έχετε απορρίψει στο παρελθόν. Ίσως αύριο να είναι πολύ αργά..

IL CONSERVATORE
Advertisements