* Στο Νο 10. Αμάν Βυζού: Αποκριάτικο κιτ νταρντανογυναίκας με εντυπωσιακού μεγέθους φουσκούνια από πολυουρεθάνη που εντυπωσιάζουν και σας εξασφαλίζουν χώρο σε τιγκαρισμένα αποκριάτικα μπαράκια. Περιλαμβάνεται επίσης κόκκινο μίνι από δερματίνη και εικοσάποντα τακούνια – ξυλοπόδαρα. Για να είστε εσείς η πιο hot παρουσία της βραδιάς.

* Στο Νο 9. Έλληνας διαιτητής: Ζηλεύετε το κοφτερό μάτι του Καλόπουλου; έχετε τη δικαιοσύνη μέσα σας; φέτος τις απόκριες κάντε το όνειρό σας πραγματκότητα. Η πολύ απλή αυτή στολή αποτελείται μόνο από ένα τυφλοπάνι, σαν κι αυτά που βάζει κανείς στον ύπνο, αλλά ακόμη πιο σκούρο, για να μη βλέπετε απολύτως τίποτα. Με μόλις 5 ευρώ αποκτήστε κι εσείς τη στραβομάρα που χαρακτηρίζει τους έλληνες διαιτητές, φροντίστε όμως όταν βγείτε να έχετε συνοδό γιατί θα γκρεμοτσακιστείτε.

* Στο Νο 8. Εργατοπατέρας: Για πραγματικούς μερακλήδες της αποκριάς. Φορέστε υφασμάτινο παντελόνι, πουκαμισάκι και δερμάτινο σακάκι (προσοχή, ποτέ γραβάτα – δεν ταιριάζει με το look ‘νόμος είναι το δίκιο του εργάτη’) και κάντε πολλά βλέμματα και στομάχια να γυρίσουν. Η συγκεκριμένη στολή είναι κατάλληλη για καρναβάλια τύπου Λυγουριού, αφού εσείς ντυμένος έτσι το γιαούρτι και το αλεύρι θα το φάτε έτσι κι αλλιώς.

* Στο Νο 7. Προχώ – καμάκι: Η στολή αποτελείται από μπλουζάκι άσπρο V κολλητό, στενό τζιν και σκαρπίνια. Για ακόμη πιο πιστή μεταμφίεση μπορείτε να προσθέσετε επίχρυση καδένα – εγκόλπιο και μέσα από το παντελόνι το γνωστό φύκι – φαλλικό ομοίωμα.

To be continued …

TheGrecian